+4574651350 (Booking Gråsten) | Telefontid mellem kl. 8.00-10.00 | Link til vores afd. i Sønderborg info@graastenfysioterapi.dk

Vær med til holdtræning

Vil du have socialt samvær i en uhøjtidelig og hyggelig atmosfære, hvor du samtidig får den bedste undervisning og får det optimale ud af din træning? Så er holdtræning hos Gråsten Fysioterapi & Osteopati det helt rigtige sted at vælge. Vi lægger vægt på, at der er en hyggelig og afslappet atmosfære i et fagligt og professionelt miljø.

Erfarne holdinstruktører

Hos Gråsten Fysioterapi & Osteopati har vi forskellige træningshold, så du nemt kan finde det, der passer dit behov. Alle holdene varetages af autoriserede fysioterapeuter, som er efteruddannet i mange forskellige former for holdtræning. 

De har alle en lang instruktør erfaring bag sig, hvilket gør, at holddeltagerne får det optimale ud af træningen hver gang, de deltager.

Vi gør også, hvad vi kan for at skabe en god stemning og tryghed omkring træningen, og vægter det meget højt. Dét at træne sammen på hold med andre, der har samme skavanker som en selv, giver tryghed og det sociale er et vigtige element. 

Som en af deltagerne på et af vores hold udtalte omkring træningen: “ugens højdepunkt”.

Se vores mange forskellige hold nedenfor:

Instruktøren har altid fokus på dig

Det er videnskabeligt bevist, at holdtræning er effektiv til at fjerne dine skavanker og smerter i kroppen. Vores hold har fra 3-8 deltagere alt afhængig af holdets fokus og hold deltagernes skavanker. De små hold er meget hensyntagen.

Det betyder, at instruktøren er superviserende på deltagerne hele tiden og har stor fokus på de skader og eventuelle handicaps, den enkelte har. Det giver stor tryghed for den enkelte deltager samt giver sikkerhed for korrekt træning og god mulighed for at kunne guide den individuelle.

Alle vores hold kører kontinuerligt (GLA:D træning undtaget), og du kan derfor altid starte på et hold, når behovet opstår. Holdtræningen foregår på faste tidspunkter hver uge. Det er altid den samme fysioterapeut/instruktør, der underviser de respektive hold.

Vi anbefaler holdtræning to gange ugentlig i en genoptræningsfase og mindst én gang ugentlig i en forebyggende og vedligeholdelsesfase.

Henvisning og vederlagsfri holdtræning

Du får tilskud fra den offentlige sygesikring til nogle af holdene, når du har en henvisning fra egen læge. Hvis du samtidig er medlem af sygeforsikringen Danmark, får du yderligere tilskud.

Hvis du er berettiget til vederlagsfri fysioterapi, kan du få gratis holdtræning hos Gråsten Fysioterapi // Osteopati. Her betaler sygesikringen hele trænings honoraret.

Lyder holdtræning hos Gråsten Fysioterapi // Osteopati som noget for dig? Så ring på tlf. 74651350 – så finder vi et hold, der passer til dig.

Kontakt os i dag

Du skal være meget velkommen til at ringe ind og få en uforpligtende snak og/eller bestille en tid hos os. Hvis vi ikke tager telefonen, når I ringer, er det fordi, vi har travlt med patienter. Vi ringer tilbage hurtigst muligt, hvis I indtaler en besked med navn + telefonnummer. Ved afbud eller booking af tid henviser vi til vores online booking. I kan også udfylde kontaktformularen eller skrive til info@graastenfysioterapi.dk

Åbningstider

  • Mandag
  • Tirsdag
  • Onsdag
  • Torsdag
  • Fredag
  • Lørdag
  • Søndag

Du finder os her

Gråsten Fysioterapi & Osteopati
Sundhedshuset Gråsten
Ulsnæs 6, 1. sal
6300 Gråsten
CVR: 42870137

Rutevejledning

Kontakt os på

+4574651350
Telefontid:
Mandag til fredag
fra 0
8:00 - 10:00

info@graastenfysioterapi.dk
Persondatapolitik