+4574651350 (Booking Gråsten) | Telefontid mellem kl. 8.00-10.00 | Link til vores afd. i Sønderborg info@graastenfysioterapi.dk

Yoga

Velkommen til Henrik Yoga, der får dig ud af dit hoved og ned i din krop som du gør mere bevægelig.

Har du brug for at afstresse og give dit nervesystem muligheden for at blive beroliget samtidig med, at du træner din krop evne til at bevæge sig ubesværet, så kan dette blive din træningsform.

Henrik Yoga er ikke en konkurrencesport – men kan beskrives som en individuel rejse ud i kroppen hvor vi afsøger og udvikler vores bevægelighed – i godt samvær med andre gode, ligesindede mennesker. Gode kammeratskaber opstår 😊

Når du deltager i Henrik Yoga træner vi bevægelighed, smidighed og styrke samtidig med, at vi lader stresshormoner, dømmende tanker og negative følelser forsvinde med et flydende åndedræt og flydende bevægelser.

Hvad Indeholder træningen?

Du behøver ikke at være smidig eller stærk før du starter på Henrik Yoga – træningen er opbygget således, at du kan starte der hvor du er – og ved at følge træningen regelmæssigt opbygge langt mere bevægelighed og stabilitet end du havde troet mulig. Ved at følge træningen kan du reducere skavanker fra stillesiddende arbejde, sport og andre fysiske og mentale belastninger du bliver udsat for i dit liv.

Dit immunforsvar bliver styrket via den heling som større bevægelighed giver dig samt aktiveringen af det parasympatiske (beroligende) nervesystem.

Har du store fysiske skavanker, så tal konkret med Lotte Tønder Aut. Osteopat eller Henrik om dine muligheder.

Det fysiske indhold i Henrik Yoga

har elementer fra stående yoga, eks. vinyasa og hatha yoga, Yin yoga, shaolin kungfu, pilates, movement culture samt gymnastik.

Udstyr
Du kan bruge vores yogamåtter og du er velkommen til at medbringe din egen yogamåtte. Træningen er i bare tæer samt tøj, der tillader dig ubesværet bevægelighed.

Medbring gerne vand i en flaske og undgå gerne at spise et stort måltid mindst en time før.

Undervisere:
Yogalærer Henrik Hansen

Undervisningsdage:
Onsdag kl. 17.00 – 18.00

Pris:
10 x træning 900 kr. Drop In time kr. 150 pr. gang

For at komme i gang kontakt Henrik Hansen på 40882888

Kontakt os i dag

Du skal være meget velkommen til at ringe ind og få en uforpligtende snak og/eller bestille en tid hos os. Hvis vi ikke tager telefonen, når I ringer, er det fordi, vi har travlt med patienter. Vi ringer tilbage hurtigst muligt, hvis I indtaler en besked med navn + telefonnummer. Ved afbud eller booking af tid henviser vi til vores online booking. I kan også udfylde kontaktformularen eller skrive til info@graastenfysioterapi.dk

Åbningstider

  • Mandag
  • Tirsdag
  • Onsdag
  • Torsdag
  • Fredag
  • Lørdag
  • Søndag

Du finder os her

Gråsten Fysioterapi & Osteopati
Sundhedshuset Gråsten
Ulsnæs 6, 1. sal
6300 Gråsten
CVR: 42870137

Rutevejledning

Kontakt os på

+4574651350
Telefontid:
Mandag til fredag
fra 0
8:00 - 10:00

info@graastenfysioterapi.dk
Persondatapolitik