+4574651350 (Booking Gråsten) | Telefontid mellem kl. 8.00-10.00 | Link til vores afd. i Sønderborg info@graastenfysioterapi.dk

Hvad er TRX®?

TRX® suspension traineren består af et sæt justerbare nylonstroppe med håndtag og fodbøjler i enden, så den kan bruges til at træne hele kroppen. Der hænger altså et par slynger, der er sat fast i loftet, og her hos Gråsten Fysioterapi // Osteopati har vi fået loftet i træningssalen forberedt til netop denne træningsform, hvor vi kan være op til 8 deltagere.

Mange tror, at TRX træning kun er for hardcore fitness entusiater, når de hører, at det er tidligere Navy Seals soldat Randy Hetrick, der har opfundet TRX’en. Men det passer ikke! TRX kan og bør trænes af stort set alle! Med TRX får du den perfekte træning til at opbygge/opretholde en stærk krop, så du kan holde dig på toppen i både arbejdslivet og privat.

Hvad gør TRX® træning godt for?

TRX træning er uden tvivl en af de mest gennemtænkte former for træningsudstyr, man overhovedet kan finde. Du arbejder med din egen kropsvægt, hvilket gør det utrolig nemt at tilpasse øvelserne til det rette niveau ved blot at gå et lille skridt frem eller tilbage i forhold til ankerpunktet i loftet.

Det er alsidig og funktionel træning for hele kroppen, idet der er stor overførbarhed til dagligdags bevægelser i de fleste af øvelserne. I alle øvelserne i TRX træning bliver din core muskulatur aktiveret og du udfordres på både balance, stabilitet, styrke, mobilitet og fleksibilitet. Det er således en effektiv måde at styrke core/kerne musklerne på, da de dybe mave- og rygmuskler konstant er aktiveret, når du arbejder med TRX slyngen. 

I modsætning til f.eks. træning i maskiner, hvor øvelserne er meget isoleret til en enkelt muskelgruppe, får du med TRX træning involveret flere muskler og led i alle øvelser.

Hvem kan træne TRX®?

Stort set alle kan træne TRX uanset træningserfaring og niveau, da det er din egen kropsvægt, du arbejder med. Og med blot et lille skridt i den ene eller anden retning, justeres sværhedsgraden på øvelsen, så den nemt tilpasses til den enkelte holddeltager undervejs. Vi starter med basisøvelser og bygger stille og roligt på med ændring i kropsholdning, mere eksplosivitet i øvelsen og senere hen mere komplicerede øvelser, når der er 100% styr på holdningen og teknikken.
TRX er også skånsom træning, hvor du kan regulere intensiteten efter dit niveau. 

TRX er både en sjov og effektiv form for træning, hvor du kan opnå en stærkere og mere markeret krop efter en relativ kort træningsindsats.

Holdet er for dig, som ønsker:

  • En stærk og markeret krop
  • Træning af hele kroppen med egen kropsvægt og TRX® slyngen
  • Funktionel træning

Undervisere:
Aut. Fysioterapeut, Aut. Osteopat og certificeret TRX-instruktør, Lotte Tønder

Undervisningsdage:
Torsdag kl. 16.00–17.00

Pris:
Pris pr. gang 150 kr. Tilskud fra sygesikringen Danmark 59 kr. gang

For at komme i gang kontakt klinikken på 74651350 eller mail til: info@graastenfysioterapi.dk

Der er mulighed for løbende optagelse på holdet.

Kontakt os i dag

Du skal være meget velkommen til at ringe ind og få en uforpligtende snak og/eller bestille en tid hos os. Hvis vi ikke tager telefonen, når I ringer, er det fordi, vi har travlt med patienter. Vi ringer tilbage hurtigst muligt, hvis I indtaler en besked med navn + telefonnummer. Ved afbud eller booking af tid henviser vi til vores online booking. I kan også udfylde kontaktformularen eller skrive til info@graastenfysioterapi.dk

Åbningstider

Mandag                    07.00 –  17.00
Tirsdag                      08.00 – 18.00
Onsdag                     08.00 – 17.00
Torsdag                     07.00 – 18.00
Fredag                       07.00 – 16.00
Lørdag                       Lukket
Søndag                      Lukket

Du finder os her

Gråsten Fysioterapi // Osteopati
Sundhedshuset Gråsten
Ulsnæs 6, 1. sal
6300 Gråsten
CVR: 27116639

Rutevejledning

Kontakt os på