+4574651350 (Booking Gråsten) | Telefontid mellem kl. 8.00-10.00 | Link til vores afd. i Sønderborg info@graastenfysioterapi.dk

FÅ INSPIRATION TIL DIN TRÆNING

Find øvelser til din hjemmetræning

Har du brug for ny inspiration til din træning derhjemme? Dyk ned i vores bibliotek af øvelsesvideoer og begynd din rejse mod en sundere og stærkere version af dig selv. 

 

Efterfødsels- træningsøvelser

Har du født inden for det sidste år og vil genfinde din form sammen med andre nybagte mødre?
Deltag i vores efterfødselstræning hver mandag fra kl. 09.00-10.00 med Aut. Fysioterapeut Daniel Marco Christensen.

Yin Yoga træningsøvelser

Yin Yoga er en meditativ yogaform, som sænker stress, samtidig med at det holder mave og søvn i balance. Prøv disse 4 øvelser på stuegulvet derhjemme og gør det til en fast del af din selvkærlige aftenrutine.
 

Vi har Yin Yoga hold hver onsdag 12:30-13:30 & 15:00-16:00 med Tine Skat Auerbach, hvor du kan opleve den fulde effekt af disse beroligende øvelser. Kom og vær med!

Pilates Flow træningsøvelser

Træn dig både stærk og fleksibel i hele kroppen med Pilates & Fysio Flow instruktør, Aut. Fysioterapeut og Aut. Osteopat, Lotte Tønders Pilates Flow øvelser.
Vi har Pilates Flow holdtræning hver torsdag kl. 17.00-18.00, hvor du kan opleve den fulde effekt.

GLA:D- træningsøvelser

GLA:D-træningen er specielt designet til dig med slidgigt (artrose) i hofte og knæ, og som oplever smerter i disse områder. GLA:D-træningsprogrammet har været en kæmpe succes over hele landet og bliver allerede fulgt af mange tusinde slidgigtpatienter. Se med, når Aut. Fysioterapeut, Iben Kjær Bock, viser 3 effektive øvelser fra hendes GLA:D® holdtræning, som du kan lave hjemme på stuegulvet. 

TRX træningsøvelser

Aktivér din core og bliv udfordret på balance, stabilitet, styrke, mobilitet og fleksibilitet. TRX involverer flere muskler og led, da du arbejder med din egen kropsvægt, modsat træning i maskiner. Derfor er træningen oplagt, hvis du har kort tid til at træne i, men vil have et stort udbytte.
Vi har TRX holdtræning hver torsdag kl. 16.00-17.00 med Lotte Tønder, som er certificeret TRX-instruktør, Aut. Fysioterapeut og Aut. Osteopat. 

Kontakt os på

+4574651350

Gråsten Fysioterapi & Osteopati
Sundhedshuset Gråsten
Ulsnæs 6, 1. sal
6300 Gråsten
CVR: 42870137

Sociale medier

Følg med på vores sociale medier, hvor vi regelmæssigt deler billeder af hverdagen i klinikken. Bliv en del af vores fællesskab.

Åbningstider

  • Mandag
  • Tirsdag
  • Onsdag
  • Torsdag
  • Fredag
  • Lørdag
  • Søndag

Links

  

Copyright © All Rights Reserved