+4574651350 (Booking Gråsten) | Telefontid mellem kl. 8.00-10.00 | Link til vores afd. i Sønderborg info@graastenfysioterapi.dk

OM OS

Mød vores behandlere

Hvem er vi? Vi ønsker at kunne give dig den bedste og optimale behandling for netop din sundhed. Vi ønsker at være klinikken, der kan hjælpe lige netop dig og din problemstilling.

LÆR MERE OM OS

Vi behandler det hele menneske

Vi er et fagligt stærkt og dynamisk team af 4 professionelle, erfarne, autoriserede fysioterapeuter, hvoraf Lotte Tønder også har bygget en autorisation som osteopat siden 2018 på sit CV.

Vi lægger stor vægt på at behandle det hele menneske og ikke kun symptombehandle. Vi stræber efter at være på forkant med udviklingen, dygtiggøre os løbende, afholder regelmæssigt interne kurser og faglig sparring, samt deltager på kurser og videreuddannelser i ind- og udland.  Dette gør vi for hele tiden at være opdateret på den nyeste og mest effektive behandlingsmetode.  Vi er i stand til at kombinere flere behandlingsmetoder, så vi kan give dig den bedste og optimale behandling for netop din sundhed.

LÆR MERE OM OS

Vi er akkrediteret

Du kan her på siden læse om vores behandlingsmuligheder og ekspertise, hvor vi garanterer et højt fagligt niveau, hvor du altid vil føle dig i trygge hænder. Vi blev i marts 2020 akkrediteret fra IKAS (Institut for Kvalitet og Akkreditering i Sundhedsvæsenet) med højeste score for din sikkerhed for høj faglig standard, kvalitet og patientsikkerhed.  Læs mere her. 

 

KOM & OPLEV VORES MODERNE FACILITETER

Vi byder dig velkommen i Gråsten Sundhedshus

Beliggenhed

Klinikken er beliggende i det nyopførte Sundhedshus i Gråsten på 1. sal med både elevator og trappeopgang. I samme hus er der både praktiserende læger, tandlæger og den kommunale genoptræning, som vi tværfagligt arbejder sammen med.

Parkering

Der er mange gratis parkeringspladser og mange handicappladser lige udenfor huset, og der er busholdested ved bagindgangen til Sundhedshuset. Så det er nemt at besøge klinikken.

Historie

Klinikken blev overtaget af den eksisterende fysioterapi klinik af Lotte Tønder i 2008. Dengang havde fysioterapien til huse i det gamle lægehus i Gråsten med meget små lokaler og var en enkeltmands klinik. Hurtigt blev efterspørgslen til fysioterapi i klinikken større, og der blev ansat en fysioterapeut mere. 

I 2014 blev endnu en fysioterapeut, Tine Skat Auerbach tilkoblet klinikken og Lotte Tønder arbejdede udelukkende med private patienter uden tilskud fra den offentlige sygesikring.

I 2018 skiftede klinikken navn til Gråsten Fysioterapi // Osteopati, da Lotte Tønder nu også kunne kalde sig osteopat efter en 4-årig videreuddannelse fra European School of Osteopathy (ESO), Maidstone, England .   

I 2018 blev endnu en fysioterapeut ansat til at varetage efterspørgsel af fysioterapi for de private patienter. Daniel Marco Christensen kom til teamet og han er nu ligesom Malthe Lindbeck, som kom til klinikken i 2019 i gang med osteopat uddannelsen.

2019 blev også året, hvor klinikken flyttede i de lyse, venlige og større lokaler i det nyopførte Sundhedshus i Gråsten.

Mød vores behandlere

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LÆR MERE OM OS

Mød Tina, vores receptionist med den skønne fynske accent

Tina er den stemme, I møder, når I ringer til klinikken, og hun varetager jeres telefonopkald dagligt mellem kl. 8.00 og 10.00. Tina skaber altid en varm og indbydende atmosfære og er kendt for sin imødekommende personlighed og hjælpsomhed.
 
Hun er en vigtig del af vores team, og sikrer en god start på jeres besøg hos os. Tina ser frem til at hjælpe jer og sikre, at I får den bedste service.

Kontakt os på

+4574651350

Telefontid:
Mandag til fredag
fra 08:00 – 10:00

Gråsten Fysioterapi & Osteopati
Sundhedshuset Gråsten
Ulsnæs 6, 1. sal
6300 Gråsten
CVR: 42870137

Sociale medier

Følg med på vores sociale medier, hvor vi regelmæssigt deler billeder af hverdagen i klinikken. Bliv en del af vores fællesskab.

Åbningstider

  • Mandag
  • Tirsdag
  • Onsdag
  • Torsdag
  • Fredag
  • Lørdag
  • Søndag

Links

  

Copyright © All Rights Reserved