+4574651350 (Booking Gråsten) | Telefontid mellem kl. 8.00-10.00 | Link til vores afd. i Sønderborg info@graastenfysioterapi.dk

Hvem er vi?

Vi ønsker at kunne give dig den bedste og optimale behandling for netop din sundhed. Vi ønsker at være klinikken, der kan hjælpe lige netop dig og din problemstilling.

Vi behandler det hele menneske

Hos Gråsten Fysioterapi // Osteopati er vi et fagligt stærkt og dynamisk team af 4 professionelle, erfarne, autoriserede fysioterapeuter, hvoraf Lotte Tønder også har bygget en autorisation som osteopat siden 2018 på sit CV.

Vi lægger stor vægt på at behandle det hele menneske og ikke kun symptombehandle. Vi stræber efter at være på forkant med udviklingen, dygtiggøre os løbende, afholder regelmæssigt interne kurser og faglig sparring, samt deltager på kurser og videreuddannelser i ind- og udland.  Dette gør vi for hele tiden at være opdateret på den nyeste og mest effektive behandlingsmetode.  Vi er i stand til at kombinere flere behandlingsmetoder, så vi kan give dig den bedste og optimale behandling for netop din sundhed.

Vi er akkrediteret

Du kan her på siden læse om vores behandlingsmuligheder og ekspertise, hvor vi garanterer et højt fagligt niveau, hvor du altid vil føle dig i trygge hænder. Vi blev i marts 2020 akkrediteret fra IKAS (Institut for Kvalitet og Akkreditering i Sundhedsvæsenet) med højeste score for din sikkerhed for høj faglig standard, kvalitet og patientsikkerhed.  Læs mere her. 

Beliggenhed

Klinikken er beliggende i det nyopførte Sundhedshus i Gråsten på 1. sal med både elevator og trappeopgang. I samme hus er der både praktiserende læger, tandlæger og den kommunale genoptræning, som vi tværfagligt arbejder sammen med.

Parkering

Der er mange gratis parkeringspladser og mange handicappladser lige udenfor huset, og der er busholdested ved bagindgangen til Sundhedshuset. Så det er nemt at besøge klinikken.

Historie

Klinikken blev overtaget af den eksisterende fysioterapi klinik af Lotte Tønder i 2008. Dengang havde fysioterapien til huse i det gamle lægehus i Gråsten med meget små lokaler og var en enkeltmands klinik. Hurtigt blev efterspørgslen til fysioterapi i klinikken større, og der blev ansat en fysioterapeut mere. 

I 2014 blev endnu en fysioterapeut, Tine Skat Auerbach tilkoblet klinikken og Lotte Tønder arbejdede udelukkende med private patienter uden tilskud fra den offentlige sygesikring.

I 2018 skiftede klinikken navn til Gråsten Fysioterapi // Osteopati, da Lotte Tønder nu også kunne kalde sig osteopat efter en 4-årig videreuddannelse fra European School of Osteopathy (ESO), Maidstone, England .   

I 2018 blev endnu en fysioterapeut ansat til at varetage efterspørgsel af fysioterapi for de private patienter. Daniel Marco Christensen kom til teamet og han er nu ligesom Malthe Lindbeck, som kom til klinikken i 2019 i gang med osteopat uddannelsen.

2019 blev også året, hvor klinikken flyttede i de lyse, venlige og større lokaler i det nyopførte Sundhedshus i Gråsten.

Kontakt os i dag

Du skal være meget velkommen til at ringe ind og få en uforpligtende snak og/eller bestille en tid hos os. Hvis vi ikke tager telefonen, når I ringer, er det fordi, vi har travlt med patienter. Vi ringer tilbage hurtigst muligt, hvis I indtaler en besked med navn + telefonnummer. Ved afbud eller booking af tid henviser vi til vores online booking. I kan også udfylde kontaktformularen eller skrive til info@graastenfysioterapi.dk

Åbningstider

  • Mandag
  • Tirsdag
  • Onsdag
  • Torsdag
  • Fredag
  • Lørdag
  • Søndag

Du finder os her

Gråsten Fysioterapi & Osteopati
Sundhedshuset Gråsten
Ulsnæs 6, 1. sal
6300 Gråsten
CVR: 42870137

Rutevejledning

Kontakt os på

+4574651350
Telefontid:
Mandag til fredag
fra 0
8:00 - 10:00

info@graastenfysioterapi.dk
Persondatapolitik